Monday, 3 December 2012

My Smiling Face

Hello, 
How's your weekend? My weekend's wonderful. I attended a blogger event. But I will share the story later. This time, I just want to write a quick post :).

I'm not very good in showing my smiles. When I smile in a picture, the picture mostly turns out bad. Hahaha... It was pretty weird when my hubby took my photos a few days ago and I smiled almost in every shot.


Shawl - Mocca
Top - LOGO
Pants - Polo


I like to laugh (like a lot!). But people usually think that I am not that friendly. You may notice in many of my pictures I have unfriendly sidelong glancing eyes. Hahaha...


It just weird. I got those eyes from my Mom. I saw that look on my Mom's eyes in many pictures of her. And it was getting weirder when in just a week after my Bebe was born, my father in law said that my Bebe has those eyes too. I looked at her. Yeah she did. 


Do you notice the same eyes?

Well, what can I say? I think it's in our blood :D.


20 comments:

  1. Mirip banget Mba matanya.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya mba Desy banyak yang bilang aku jutek gara-gara ini mata. Wkwkwk

      Delete
  2. nice pastel colours outfit.love it!

    http://www.thepurpleroomz.com/

    ReplyDelete
  3. i love when people smile, they look happy and friendly when they smile

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes I love people when they smile too, Fitri :D

      Delete
  4. lirikan matamu.... copy paste hehehehheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya copy paste turun temurun Mba Sari :P

      Delete
  5. wow, lirikanmu mengandung umpan qeqeqe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahaha.. kayak lagu dangdut mba Indri

      Delete
    2. pan lagunya on tom tom grogi :D

      Delete
  6. iih iya ya, lirikan matanya sama..,sama-sama cantiiik,hehehe
    duuh mbak, suka banget sama padanan warna shawl, top n pantsnya..fresh banget.Keren.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa mba Waya bisa aja.. aku liat mba Waya di FX kemarin tapi engga nyapa malu. hihihi

      Delete
  7. accidentally drop here for blogwalking :)
    envy deh...pengen bisa comfort pakek chiffon shawl. masih prefer sama katun scarf.hehe

    yang mirip nggak cuma matanyaaa...bibirnya juga :3

    visit! http://suryanovic.blogspot.com/ follow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku malah belum bisa pake katun mba Surya. Mungkin karena kepalaku tuh agak besar ya jadi engga pede karena dia bikin kepalaku tambah bervolume (jiah bahasanya) :D

      Delete
  8. Love your scarf :D
    Harga scarfnya di Mocca berapa mbak? kepingin jual yang serupa tapi gak tau pasarannya berapa. Makasi infonya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau lihat-lihat Una style atau Kaffah harganya Rp 65 ribu ya kalau tidak salah Za. Mocca harganya lebih mahal sedikit, Rp 80 ribu. Tapi pas belinya lagi diskon 10% di Moshaict lumayanlah jadi Rp 72 ribu, hehehe..

      Delete
  9. kalo lagi nggak senyum, kayak yg jutek mbak, hehe pis ^^V
    paling inget mah waktu bb makan sate. lirikannya itu lhoooh

    ReplyDelete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...