Friday, 21 December 2012

Watermark

ALIF... Alhamdulillah It's Friday! We always feel excited when we talk about weekend, don't we? And for some people, maybe this weekend will be avery long weekend :D. 

Now I just want to share my new watermark for my photos. Yeah, I've been thinking about this for a long time but I'm just lousy in designing artwork. So I'm trying the best I can. Hehehe....

Here is my new watermark.



Now anytime you see photos with this watermark, you can be sure that it's taken from my blog, okay?

Happy weekend to you all :D.

6 comments:

  1. pernah foto2 sy kasih watermark, tp saya gak telaten. suka lupa.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... Jangan-jangan saya juga lupa nanti. Saya juga kan kurang telaten orangnya :P

      Delete
  2. bikinin dong mbak mia buat something nice huehehehe <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini berbulan-bulan lho mba, susah banget dapet yang bagus :D. Aku ini lousy kalo soal artwork. Hihihi...

      Delete
  3. wah sekarang pake watermark kk ^^ aku juga pake kak, tapi jarang sih, terus masih sering-sering ganti watermark...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya yu,ya copyrightlah gitu. hehehe... Ini juga ga menutup kemungkinan ganti lagi. Tapi aku bikin watermark ini aja lama karena banyak ga cocok. Jadi mungkin gabakal dalam waktu dekat. Aku mah kalo soal ngegambar payah :p

      Delete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...