Sunday, 14 April 2013

Mood Killer

Are you one of the girls that decide or prepare their outfit in the morning or even the day before? or are you one of the girls who stand in front of their closet and then decide what to wear?

Many times, I am the first kind. I love it when I decided what to wear in the morning so it doesn't take me too long to prepare myself because I need to prepare my daughter's outfit too. 

But sometimes I wear the particular outfit in front of the mirror (that I've prepared in the morning), then I don't like me wearing it -_-'. In the end, I end up standing in front of my closet for a long time trying to figure out what to wear. 

This was happened to me this morning. I prepared a skirt, a top and a veil. But then, I decided that I didn't like it. I changed the top, I didn't like it. I changed the top to another top, I still didn't like it. 

This is what I called a mood killer.

In this kind of situation, I usually go with my favorite stuffs. I regularly have favorite pants and favorite tops to wear when I really have no idea what to wear. I called it "Baju Aman". "Baju Aman" is the kind of outfit that always look good on you and at the same time, you always feel comfortable wearing it. 

So today I wore my electric blue pants. You may have seen this  pants herehere and hereWell, yes the pants is one of my "Baju Aman". It never failed me I guess :). I wore it with my black shirt, and my grey chiffon shawl. I tried to make a new hijab style just to make the veil look different a little.

The outfit is not anything new I guess, but I love this new hijab style. So I asked my Hubby to take the camera and capture my pictures ^^.


Chiffon Shawl - Mocca
Eyewear - Ted Baker

16 comments:

  1. sama kakkkk, udah lama banget ngobrak bngabrik lemari kadang terakhirnya yang dipake itu itu aja yang jadi favorite :D. nice pants, sukaak <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Iya begitulah... Alhamdulillah kalo gitu aku ada temennya :D.. Dasar cewek :P

      Delete
  2. I always love your style mak.. contekable :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I luv ur style too Mak :*. and i wish i can be as tall as you are. Hihihi

      Delete
  3. heiii, salam kenal..blognya kerennn, mnambah bnyak inspirasi dn informasiii...
    emmm, jalan2 ke blog aku ya, aku udah follow blog ini lohh...heee:))

    stylewithstory.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga Ozi. Nemu blog Ozi di blognya Ayu. Seru deh ide2 nya.ini baru bisa komen lagi, langsung aku follow yaa :))

      Delete
  4. Heheheh kalo aku bajunya itu-itu aja jadi tiap hari nggak bingung, paling menghindari baju yang sama dalam minggu itu, takut diprotes temen kerja. Heheheh sampai hapal koleksi bajuku cuman ada 5 hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Padahal saya suka siapin malemnya biar ga repot mba Sari, tapi teuteup... yah bengong :D...

      Delete
  5. nice pants :) kalau aku sih dari kecil sampai sekarang model bajunya mirip semua, jadi jarang bingung, hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa andai aku bisa begitu indi... :D.. thx for stopping by yah :)

      Delete
  6. wah aku mah dadakan, lgs ambil gak mikir2 kalo pagi hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maak... i wish i can be like you, mba indi n mba sari... rempong deh saya kalo ngga siap2 dulu

      Delete
  7. Standing in front of my closet, staring at it, then sighing why I have no enough pieces fit =)) Then I'm ngaret to my campus -_____-"
    Hahahahha ~

    Tapi kalo buat special event udah disiapin dari jauh-jauh hari..
    And yes, outfit thingy is another mood killer of mind.. Uda bosan nyari, ujung-ujungnya nyari baju aman aja :D T-shirt/cardigan-an, + kalung panjang. Long necklace is my "aksesoris aman"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkwkwk... Nisa you just read my mind :D. Kadang udah diliatin aja sama Pak Suami, mungkin dia lagi mikir, perasaan semua gada bedanya. qiqiqi... always luv ur style nisa :*

      Delete
  8. Hahaha, iya kak, sering banget aku udah nyiapin dari malem apa yang mau dipake, pas pagi dicoba, ternyata gak cocok.. kadang bikin telat juga. Tapi kalo emang buru-buru, "outfit aman"ku aku suka pake mini skirt ditumpuk diatas celana XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya betuul Ayu.... ternyata sama kita :P. It's good to have outfit aman ya supaya ngga bingung n bikin lama

      Delete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...