Friday, 29 November 2013

Ancol Beach

This is a late post. Very late post, in fact. We went to Ancol beach about a month ago for fun. It was late in the afternoon and the sun was about to set in the west. Not much to do, just saw the sea, walked along the beach, and ate the food I had cooked from home by the seaside. 

Ah yes, that day we forgot to bring the camera, so these pictures below were taken by my Hubby's phone. Thank God the sun was so bright that day.






Papa said it was,"A beach walk with my princess." 

The sun almost set. It was a beautiful view.

"Dermaga hati," it says.





16 comments:

  1. dari hp juga bagus kok Mia hasil fotony nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya mba alhamdulillah mataharinya terang jadi fotonya tertolong. Heuheu..

      Delete
  2. beautiful sunset.....tetep,modis dan cantikkkkkkkk ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya sampe sana udah sore mba, eh tp enak juga yah dapet sunset :)

      Delete
  3. cantik banget kak mia,,, temenku upload foto di ancol minggu kemarin, and it's looks beautiful, I really wanna go there someday..

    http://ristlicious.blogspot.com/2013/11/colorfest-persunmall-midweek-outfits.html

    ReplyDelete
  4. wah, serunya jalan2 sama keluarga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. iya walopun dekat kalau sama orang2 tersayang tetep seru ya :). Makasih Indi sudah mampir :)

      Delete
  5. by phone also cute mia.. something important when make a picture is MoDeL hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... fotografernya juga mba, tapi kalo modelnya mba Hana mah siiplah ;)

      Delete
  6. Waw,,tetap bagus banget fotonya walau pake HP ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mataharinya terang banget mba fit, lumayan fotonya jd terang :)

      Delete
  7. Ini yang ancol beach city bukan Mi? Gw blm jadi2 nih ke Ancol ngajak Rafa.. request minta main pasir die.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err.. gatau kayaknya bukan ya Yu. Kita random aja soalnya waktu itu. Kalo di blognya Fifi Alvianto Ancol Beach City bagus banget ya kayaknya. Hihihi

      Delete
  8. aku suka dermaga iniiii...apalagi ada 'gembok cinta' :D...love the sunset...while comforting yourself with the breezing wind..btw, kalau suka jalan or punya pengalaman menarik, ikutan GAku yuk mak :D...DLnya tanggal 28 Desember 2013..kindly check it out here :D...
    http://indahnnuria.blogspot.com/2013/11/my-itchy-feet-2-giveaways-for-dear.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mba Indah, blognya sudah ku follow. Insya Allah kalo tak ada aral melintang *halah opo to* ikutan yah maaak. Hehehe. Makasih lho infonya :)

      Delete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...