Saturday, 15 February 2014

Comfy

Comfy top, comfy pants, comfy shoes. 

When it comes to clothing, I always believe in the comfy feeling when I try them on. I believe in the comfy feeling because I believe that is the feeling that will make me want to wear that piece for the second times, third times, and maybe it will last for a year or two. Who knows?

I mean, how many times we bought some fashion pieces and end up not wearing them or wear them only once or twice?


Scarf - Kaffah by SJ
Top - Simply Mii
Pants - contempo
Shoes - Gosh

11 comments:

  1. wah yang ngeliat juga ikutan nyaman mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heuheu.. paling enak pake baju nyaman ya mba fit :)

      Delete
  2. Ketje, Miaaaa....!
    Eh, yang atasan simply mii itu aku penasaraaannn pengen nyoba beli, Mi. Nampak nyamaaann sekali..! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heuheu.. iya aku suka cuttingnya pas badan tp nutup yg perlu ditutup.hehehe..

      Delete
  3. De juga lagi suka nih pake atasan model penguin yang lebih panjang belakang gitu. Simplymii itu bahannya enak2 yah. Adem dipakenya. Aku kalo beli di fX. Pernah coba email (niatnya beli online), eh gak ada respon sebulan lebih. sebel

    ReplyDelete
  4. that top looks so comfy.. nice outfits kak Mia..

    ReplyDelete
  5. I love your blog
    followed
    http://minimaysi.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...