Wednesday, 12 March 2014

From Srikandi Blogger 2014 (Part I): Before the D-Day

Assalaamualaikum,
Hi guys! How are you? Today I want to share you stories from a cool event called Srikandi Blogger 2014. Some of you may have read the story of this event last year. This is an event  held by Kumpulan Emak-Emak Blogger (KEB) that is dedicated to inspiring women bloggers who inspire other women.

I was soo excited because this year I had a special role that I want to tell you in the next post. Anyway, before the D-Day, the finalists, the KEB board, committee and the performers had  a rehearsal at the venue Museum Nasional.

Well, this is what happened when bloggers from different regions and places united together: excitement! We've been visited and follow each other's blog and of course we're so excited to meet in person :D.


Mak Ida Nurlaila and I.

Mak Ida Nur Laila and Mak Arin Murtiyarini. Look at those peaceful smiles :).

Mak Irul, Mak Dewi, Mak Diah, Mak Lies, Mimi, Mak Efi, Mak Arin, Pungky, and Mak Uniek.

Sharing stories and sharing laughs.

Finally met up with Mak Uniek and Mak Irul, 
they are two of five person who participated in my pay-it-forward post :). 
Senangnya bisa bertemu dengan kalian, Mak :).

Beside meeting up, we also helped the committee with the goodybags. It's fun to do works while talking and taking pictures. Lol.

Photo by: Indah Nuria Savitri.

Fitting for wardrobe :)
Photo by: Indah Nuria Savitri

The story of this event will be continued in the next post. So stay tune yah ;) 

26 comments:

  1. Replies
    1. Maaak... SB selanjutnya ikut yaaa ^^

      Delete
  2. Lebih seru di belakang layar ya ...

    ReplyDelete
  3. kalo ketemu teman-teman gitu and seru-seruan, ga kerasa ya capeknya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya bu El. Samoe rumah baru deh berasa kaki sakit pake sepatu tinggi seharian. Hihihi

      Delete
  4. aaaa... acaranya keren ya ka Mia, ka Mia abis di makeover cantiknya juga gak nahaann <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya seru Echaa.. ayo kapan2 ikut yuk Cha ^^. Banyak ko yang masih lajang2 di sini

      Delete
  5. hahahaha acara belom mulai, narsisnya udah segambreeeeeng X))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Pungky... hihihi. Pose yang ada dirimu itu bagus lho yg pose gokilnya sayang ngeblur

      Delete
  6. more more more *nginggris jugA
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Echaaa ada tapi pas acara tapi ga sebanyak tahun kemarin karena gapegang kamera. Ihiks :(

      Delete
  7. weiss mantab ini ada postingan intronya jadi agak2 deg2an awak nunggu part 2 hihihi

    ReplyDelete
  8. aarrgghhhh..Dus..mana duss..
    angkot2 lagiih

    seruunyaa !!
    Miss U smuaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ga kerasa capenya yaa padahal banyak. Eh kalo panitia kayaknya lebih banyak ya teh Nchie? Hihihi... miss u too teteeeh :*

      Delete
  9. nice to meet you Mia, seru banget ya ketemuan kemarin. Ada jutaan kegokilan di balik tampang judes para model buahahaa.... udah kangen aja bawaannya ama kalian semua, girls :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... iya mak Uniek. Sekarang kalo dirimu komen di fesbuk or di blog aku kebayang kalo dirimu lagi ngomong. Seneng bisa ketemu dirimu maak :*

      Delete
  10. Seru yahhh.. jd inget taon lalu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seruu Yeye... yeye kenapa dirimu gadateng. Huhuhu

      Delete
  11. Ihh seru sekalihh, smoga thn depan bs datengg

    ReplyDelete
  12. Wihihihihihihihi...kebayang suasana itu jadi kangeenn...ketawaaaaa teruuussss....

    ReplyDelete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...