Thursday, 25 December 2014

Make-Up Review: Maybelline COLORSHOW Lipstick

Assalaamualaikum,

So a few months ago I bought some Maybelline lipsticks from the COLORSHOW  series. I saw Tara's post on her blog about this lipstick. and and so when I saw these lipsticks on the rack at Giant and Watson, I thought I just gotta have them.

Lipstik warna warni ini bisa didapatkan dengan harga Rp 30.000. Cukup murah ya untuk sebuah lipstik. Sekarang kan jarang banget nemu lipstik dengan harga semurah itu. Ini dia lipstik yang saya beli.

Pinkalicious, True Toffee, dan Plum-Tastic.

From the day I bought them, I was very curious of how this brand could launch this product with such a very affordable price. 

So, I observed them and I found that this lipstick has the same length with standard lipsticks, only it has a slimmer shape. And when you look closer, you'll found out that the packaging is very simple.  The packaging is not like what you found with a more "fancy" lipstick.



But well, guess what, I love these lipsticks. The shades are pretty cool and it feels pretty moist on my lips. The colours doesn't last very long if we eat or drink, of course, but we can always re-touch. 



The pinkalicous has the more pink shade. I bought it because I need a fresh lip color for day use. The Plum-Tastic has a more pink to purple shade, you know, the rosy lip color. I like it for a day or night use when I want a more stand out color.

Of all these lipsticks, True Toffee is my favorite. It has an earthy color, orange-browny shade. It's suitable for everyday use, I think, though it's probably too plain for photos or night use.


The lipsticks shades on  my arm.
(From the top) Plum-Tastic, True Toffee, and Pinkalicious.

Overall, I think this lipstick is pretty valuable for the price. I have the idea that the product allows us to buy more than one lipsticks for our everyday use. Think that in that way, we can change our shades every once in a while every time we want a certain color mood.

Well, that is my review of Maybelline COLORSHOW lipstick series. I'll see you in the next post. Buat yang pada liburan, selamat berlibur ya! ^_^

Wassalaamualaikum.


22 comments:

  1. Replies
    1. Iya warnanya lucu-lucu nih, Indi ^^

      Delete
  2. aku sukaaa sama warna-warnanyaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia pake yg merah kan ya kalo ga salah? iyaaa warnanya lucu lucu yaa ^^

      Delete
  3. lagi suka nyoba2in lipstik, padahal sebelumnya ga suka pake lisptik. Well, thank you for riview kak Mia,, jadi tambah referensi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti ketagihan lho Ririst, kalo udah nyobain :D

      Delete
  4. I think the plum-tastic will be the nicest one on me ☺ #siapayangnanya? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah iyaaa... itu keknya warna kamu banget, Wita! Yuk kita bikin poto temanya lipstick war gitu biar bisa pamer gincu xD

      Delete
  5. Gw punya 2 lipstik ini.. Warnanya bagus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa... hayu atuh kapan2 kita pake barengan. lho?

      Delete
  6. Replies
    1. iyaaa hehehehe.. Alhamdulillah baik Mba Lidya, Mba apa kabar? Suaminya sudah pulih kah, Mba?

      Delete
  7. Mau coba beli. Tapi ini gak matte yaa? Bibirku suka rada2 aneh kalo pake yg kebanyakan pelembabnya. Kulitnya pada ngelupas. Tfs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini enggak matte mak Oline. Aku malah suka kering kalo pake yg matte, tp memang bener sih ada beberapa lipstik yg kucobain, lembab dipakenya sampe kayak berminyak, tapi pas ilang lipstiknya bibir jadi kering :(. Kalo yang ini sih aku cobain enggak

      Delete
  8. lipstik ini jadi wishlist akuuhhh. belom kesampaian belinyaa *belom sempet belanja haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayo, Yuu... tahun baru borong lipstiik hahahahaha

      Delete
  9. Mia...kemarin sempet tergoda kepengen beli ini juga, warnanya kece-kece kan...
    Eh tapi akhirnya beli yang satunya yang case nya warna merah....

    ReplyDelete
  10. Harganya lumayan murah juga ya, gak nyesel kalau semisal salah beli

    ReplyDelete

I would love to hear your comments :).
Mohon tidak meninggalkan link hidup pada kolom komentar. Komentar dengan link hidup tidak akan di-publish.

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...